Trail Fagaras 2x2race

Pe scurt:
Balea lac – saua Capra – vf. Iezerul Caprei – VF. Negoiu – retur saua Capra – Vf Moldoveanu – Balea Lac aprox 46km 4000 dif de nivel.

 Povestea incepe cu 2 zile inainte start cand in timpul unei banale plimbari prin padure, alunec pe frunze si pusc o tranta care ma zguduie destul de bine, iar in urma ei raman cu o durere acuta de spate…
Vineri dimineata ma ridic cu greu din pat si ma tarasc la birou…statul la office si apoi la volan inrautateste lucrurile. Nu stiu cum o sa scot camasa, mai ales ca Radu, coechipierul meu e plin de energie si nerebdator sa ia startul.

Sambata dimineata nu simt nici o imbunatatire dar nu sunt nici mai rau. Decid sa iau start-ul si o sa merg cat si cum pot…

 

La 9 fara 1 minut, suntem ultimii care ajung la linia de start.
Toata lumea o rupe efectiv la fuga ca la cros, noi ramanem ultimii, in ritm de plimbare. Curand incepe urcarea spre saua Caprei. Aici pe masura ce urcam mi se incalzesc muschii si incep sa ma misc din ce in ce mai bine, doamne da! Acceleram din ce in ce mai mult si depasim aproape toate echipele pana sus, apoi pornim spre vf Negoiu…

Ajungem in 2h si 15 pe vf Negoiu si 4h inapoi in saua Caprei apoi pornim spre vf. Moldoveanu.
La Fereastra Zmeilor ne intalnim cu prima echipa care vine de pe Moldoveanu, pana acum suntem in grafic…urmatoarea echipa o intalnim dupa monumentul Nerlinger, asa incat stiu ca avem deja un avans considerabil, totul e sa mentinem ritmul constant.

Dupa 7h 15 de la start ajungem pe vf.Modoveanu, deja suntem mai lenti si oboseala se face simtita, spatele incepe sa faca iar figuri, dar deja nu mai avem de ales, oricum suntem pe drum de intoarcere.

Cu starns din dinti ajungem la ultima urcare cea din caldarea S a Arpaselului…Urc injurand printre dinti, tot drumul am mers incordat si atent sa nu-mi fortez spatele si cele 11h de efort permanet pentru a-mi proteja spatele drept m-a secat.

Ultimii metri 300 de pasi ii numar ca la box…Scopul era sa termina intre 10 si 12 h, trecem linia de sosire dupa 11h si 44m, pe locul 2 la general.

Oana impreuna cu Ioana Sarbu au facut echipa si au reusit sa termine pe locul 4 in 8h 14m tura de la Balea pe Moldoveanu si retur…un timp excelent…Bravo fetelor!

www.2x2race.com… e un concurs la care visez de mult, ma bucur ca am avut ocazia sa particip, un trail care pentru mine intra in categoria “un certain…” 🙂

Acum trec pe gimnastica medicala o vreme…

foto: de pe site-ul 2x2race.com si http://www.facebook.com/2X2Race

2 thoughts on “Trail Fagaras 2x2race

  1. Bravo felicitari!, foarte interesant concursul ca si ideee.

    Apropo, cum sunt LaSportiva cu care te-am vazut incaltat?

    /Radu.

  2. Eu sunt f multumit, is foarte ergonomici, ii recomand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don`t copy text!