Hercules maraton 2011

Hercules maraton pe scurt, sau ma rog cat de scurt ar putea fi un maraton montan…adica la cei 44km se adauga 2300m dif de nivel. Oana a participat la semimaraton unde a terminat in 3h cei 21km si 1020m dif de nivel pe locul 10 la feminin. Eu am terminat maratonul in 5h 33min pe 8 la categoria 30-39 ani si 20 la general.

Mi-am propus sa termin intre 5h si 5h 30min, n-am reusit, dar a fost bine. Dintotdeuna o astfel de competitie functioneza ca un fel de barometru pentru conditia fizica si mai ales ca o posibilitate faina de a ma intalnii cu oameni cu o mare pasiune pentru miscare outdoor. De altfel nu cred ca as alerga 40km daca nu ar fi genul asta de competitii.

Pe scurt povestea suna cam asa: aproape de Bogaltin mi-am intrat bine in ritm dar pe urcare din cauza unei miscari aiurea au inceput crampele la gamba stanga, crampe care au tinut pana la finish. Am continuat prudent sa nu agravez si sa pot termina onorabil. Tactica asta pe furis m-a costat mult timp pierdut in schimb am invatat cate ceva despre mine si asta e cel mai important.

Usor, usor au trecut si crampele si pe ultimii 15km am alergat bine…Florin Daneliuc pe coborarea spre Inelet 🙂

Oana pe traseul de semimaraton…

Urmatorul concurs poate fi un maraton 🙂

Pe coborarea de la Dobroaia dintr-un impuls sportiv am accelerat tare si am castigat un avans seminificativ 10min fata de urmaritori, dar cu ocazia asta am pushcat o tranta tzapana , spectaculoasa dar fara consecinte,

Pompat de adrenalina trec linia de sosire :).

Alin, Gianina si ceilati voluntari au facut si anul asta o treaba excelenta :)…

1 thought on “Hercules maraton 2011

  1. Felicitări pentru amântrei. Voi chiar fujiiiiți, măăă!

Comments are closed.

Don`t copy text!